Friday, October 31, 2014

Kamen Rider Den-O

Kamen Rider Den-O in GTA San Andreas

 

Kamen Rider Den-O (仮面ライダー電王, Kamen Raidā Den’ō, Masked Rider Den-O) is the seventeenth installment in the popular Kamen Rider Series of tokusatsu programs. It is a joint collaboration between Ishimori Productions and Toei. It premiered January 28, 2007 on TV Asahi, and concluded airing on January 20, 2008.

The real identity is Ryotaro Nogami, portrayed by Takeru Satoh.
This Den-O below converted from Kamen Rider Climax Heroes for GTA San Andreas mod.

Sword Form (ソードフォーム, Sōdo Fōmu)

Kamen Rider Den-O’s first (and most used) form, used while Ryotaro is possessed by Momotaros.

v1.0 released July 16, 2010 convert : Yuniwii

2013 version download

—-

Rod Form (ロッドフォーム, Roddo Fōmu)

Kamen Rider Den-O’s second form, used while Ryotaro is possessed by Urataros.

v1.0 released July 16, 2010 convert : Yuniwii

2013 version download

====

Ax Form (アックスフォーム, Akkusu Fōmu)

Kamen Rider Den-O’s third form, used while Ryotaro is possessed by Kintaros.

v1.0 released July 16, 2010 convert : Yuniwii

2013 version download

===============

Gun Form (ガンフォーム, Gan Fōmu)

Kamen Rider Den-O’s fourth form, used while Ryotaro is possessed by Ryutaros.

v1.0 released July 16, 2010 convert : Yuniwii

2013 version download

===============

Liner Form (ライナーフォーム, Rainā Fōmu

Den-O’s final form , gained when the Tarōs created the DenKamen Sword for Ryotaro to use when their synch with him failed.

v1.0 released July 16, 2010 convert : Yuniwii

2013 version download

—-

Den-O Weapons

Kamen Rider Den-O weapons pack v1

—-

Kamen Rider Den-O Super Climax Form

Den-O Super Climax Form

v1.0 released June 14, 2011 convert : Yuniwii

mirror 1

—–

Kamen Rider New Den-O

Kamen Rider New-Deno GTA SA ped (including Macheteddy weapon)

v27042012 convert: Yuniwii password : gombolori.net
—–
—-

Kamen Rider Zeronos

Kamen Rider Zeronos (仮面ライダーゼロノス, Kamen Raidā Zeronosu)

The human form of Zeronos is Yuto Sakurai (桜井 侑斗, Sakurai Yūto, portrayed by Yuichi Nakamura).

a. Zero Form

Zeronos Zero Form

b. Altair Form

Zeronos Altair Form

c. Vega Form

Zeronos Vega Form

v1.0 (released March 20, 2011) The pack including 3 forms of Zeronos, including Zeronos’ weapons)

——

38 comments

  1. It’s so cool and awesome:sb23::sb23:

  2. Kamen Rider Hibiki dan, ia telah vece Climax Hero, Anda sudah dikonversi ke GTA SA?

    • yes, i will upload them after fix the models (Hibiki) Edit: Done and uploaded … maybe still have some bugs, but i think ok …

  3. Denkamen-nya udah diperbaiki, baik di link download di postingnya atau di commentku (reply thp kommentnya Kagamine), cuma belum sempat nulis … yg axe kayaknya ndak ada

  4. bisa upload kabuto kunai gun yang axe nggak? oh ya denkamennya kayanya kebalik….

  5. om saya mau nanya pas saya download weapon Pack Den-O ko tulisanya Expored terus

  6. om yuniwii…. web yg ini bener2 keren bgt lah :top: semua mod yg baru d ulpoad dweb ini juga lebih mantap dari sebelumya berjuang terus om … 10 jempol deh :top::top::top::top::top::top::top::top::top::top:

  7. om, ada hyper kabuto nggak? Tinggal di daerah banyumas ya?

  8. I already check the PS2 files for Kamen Rider Kabuto. The format can not be read by some 3D applications that i know. Emulator not working well, too.

  9. lucas espindola

    @Yuniwii
    Apa yang perlu anda melakukan mod’s Kamen Rider Drake?

  10. wah, shin-O nya belum selesai, baju sama topengnya belum. Mau nyoba dulu bisa apa ndak, kalo ndak bisa yg kurelease mungkin Shin-O yg sama …

  11. om shin-onya release kapan nih ? :top:

  12. @lucas espindola
    I already tried that, not succeed

  13. lucas espindola

    Anda bisa mengambil model permainan untuk ps2 Kamen Rider Kabuto, Anda bisa mendapatkannya dari Drake TheBee, Sasoword …….

  14. Pedestrian at behind den-o gun form like as deneb :hehe:

  15. can u share shin-chan ? :)

  16. finally den-o, sekarang tinggal hibiki doang main karakternya .. very good mod man

  17. I believe you want to talk about Kamen Rider Drake, i don’ t have Drake model …

  18. lucas espindola

    @Yuniwii
    Msn Anda telah berbicara dengan kami?

  19. Iya, masih kasar bikinnya, ndak pake photoshop. Yg cebol, itu Nohara Shinosuke alias Shinchan. Ketemu sama Ryotaro / Den-O dan sempat jadi Kamen Rider Shin-O, di salah satu serialnya :laugh:

  20. getuk goreng sokaraja itu buat sendiri om? yang cebol itu apa ya?

  21. haha… keren buanget om.. kurang climax form tapi ga papa. itu dah cukup

  22. Oh my god, it’s really so cool man :matabelo:

  23. lucas espindola

    Gostaria Muito de ver o Kamen Rider Drake mod

  24. Obrigado, amigo ….

  25. lucas espindola

    Muito Bom….parabens……….

    Abraços dos amigos Brasileiros